Nieuws


Hospice De Liefde zoekt vrijwilligers

Hospice de Liefde nodigt je uit om op zaterdagmiddag 21 september a.s. deel te nemen aan een informatie middag om kennis te maken met het hospice. Het hospice is op zoek naar vrijwilligers die mensen in hun laatste levensfase willen begeleiden, hand-en-span-diensten kunnen verrichten en ook vrijwilligers die vanuit hun boeddhistische/meditatie beoefening iets kunnen betekenen. Juist in de boeddhistische beoefening is omgaan met loslaten, de dood een centraal gegeven. De middag biedt gelegenheid om dat met elkaar nader te verkennen. Binnen het hospice zijn uitstekende methodes ontwikkeld om met sterven en de dood om te gaan, en vooral ook hoe je als vrijwilliger met de stervende medemens om kunt gaan.

Ben je nieuwsgierig wat Hospice de Liefde doet? Denk je eventueel een bijdrage te kunnen leveren als vrijwilliger? Wil je je eigen meditatieproces iets verdiepen m.b.t. sterven en doodgaan? Kan je meditatiegroep of sangha iets bijdragen? Schrijf je dan in en kom langs.
Wanneer? Op zaterdag 21 september van 13:30 tot 17:00 uur,
Waar? Kapelburg 298 in Rotterdam.

Stuur een email naar e.kleisterlee@hospicedeliefde.nl onder vermelding van ‘infomiddag 21 september’. Mocht je niet helemaal zeker zijn of je kunt en je blijkt op het laatste moment toch te kunnen, dan kun je gewoon naar de informatiemiddag komen.

Contact Boeddhahuis
Opmerkingen, vragen of meer informatie? Mail naar boeddhahuis@gmail.com of neem contact op met een van de deelnemende groepen.